Uncategorized

Ringar

Friday, November 16th, 2012

Ska man satsa mest på förlovningsringen eller på vigselringen? Om man har råd med det så kan man ju låta båda ringarna vara väl påkostade, men för de flesta så kommer man att satsa lite mer på den ring som sedan ska bäras varje dag. Detta gör att förlovningsringen kanske får bli lite enklare och att man inkluderar ädelstenar och ett dyrare material i vigselringen. Detta går dock tvärtemot en vanlig tradition där man låter en diamant sitta i ringen som man använder för förlovningen…
Det är ganska vanligt att par förlovar sig helt utan planer på när själva vigseln ska äga rum. Man vill mest visa att man är seriösa och att det hela lutar mot ett giftemål. När detta är fallet så är det klart att man kan satsa lite mer på ringarna. Det kan ju gå flera år innan man faktiskt gör slag i saken och börjar samsas om efternamn. När man väl gifter sig så kanske det har gått så lång tid att man redan vill ha en ny design på ringarna för att de första exemplaren inte var så bekväma som man hade tänkt sig.
När man vill använda sig av dubbla ringar så brukar man börja med en ring med diamant till henne. Då vigseln äger rum så trär man på en extra slät ring som matchar den tidigare ringen. Den släta ringen kan ha inslag av ädelstenar som passar ihop med diamanten eller ädelstenen på den första ringen. Att bära dubbla ringar är inte till för alla. Man kan uppleva att detta är obekvämt och dessutom kan det med tiden vara svårt att få av dubbla ringar som börjar smita åt runt fingrar som blivit tjockare.
Valet av ringar bör alltid göras med framtiden i åtanke. Skaffa ringar som känns bekväma och som erbjuder en design som är tidlös så att den känns lika aktuell om 20 år som den gör idag.

Powered by WordPress | Fana