Sitta

Stolar och deras  funktion samt användningsområden kan variera om man tänker efter  lite.

En vilstol, där är det främsta syftet att kunna koppla av. Så gärna med mjuk stoppning och lite tillbakalutad. En kontorsstol där man sitter större delen av en arbetsdag bör ju vara ergonomisk för bekväm arbetsställning under en hel arbetsdag.

En konferensstol har lite andra krav. Naturligtvis bör den vara komfortabel då en konferens kan vara av lite olika längder. Den behöver också vara stabil med tanke på att de som sitter i den kanske inte alltid är så försiktiga med den.

Dessutom är det en klar fördel om den går att stapla. En konferenssittning kan variera så det är en klar fördel om man kan möblera om enkelt genom att flytta ut eller in stolarna vid behov. Och att bära något dussintals stolar en och en är föga praktiskt

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Fana